Het bekende organisatie-duo Angelo-Linda van het 7e Kempisch Mobiliteitssalon keken zaterdagavond tevreden terug op een erg geslaagde eerste salondag.

'Het is niet eenvoudig om alles last minute perfect in de plooien te krijgen, maar dankzij de inzet van alle standhouders, de auto-dealers en hun teams konden we onder een stralende zon vlot vanmorgen de deuren voor het grote publiek openen', zegt Angelo Wauters (Text-It), ondervoorzitter van de organiserende Vehad vzw.

'We telden vandaag zelfs iets meer bezoekers op zaterdag dan vorig jaar.  

Zondag is ieder jaar dé topdag met veel verkoop en bestelbons. We willen ieder jaar trouwens de beleving op ons salon accentueren. Zo zie je dat de Lierse Truckvrienden met hun mini-vrachtwagens heel wat bezoekers lokten. We danken ook alle deelnemende garagisten, de sponsors en onze medewerkers.

Het salon is een event voor héél de familie. Een niet te missen autosalon dichtbij huis met saloncondities en een pak primeurs.'

Win jaarabonnement Octopus Carwash

'Bij aankoop van een nieuwe wagen tijdens het Kempisch Mobiliteitssalon maak je kans op een jaarabonnement bij Octopus Carwash (Hemeldonk)', weet Linda Vanoost van de organiserende Vehad vzw. 

'Op deze prachtige locatie van de Golfclub staan we nu voor de 7e editie.  Ooit begon de Vehad autoshow in de Bloso-sporthal, meer dan 25 jaar geleden. Dan volgde het salon in de hal van Reizen De Duinen op de Aarschotseweg. Een hele geschiedenis.  De normen zijn nu veel hoger dan toen, maar het autolandschap is ook geëvolueerd', besluit Linda Vanoost.  

Zondag open 10-18u @ Golfclub Witbos - gratis toegang - Een belevenis. Je mobiliteit kan alleen maar beter worden.