Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Anja Geuns : 'Verwendag bib Neteland succes met talrijk én tevreden lezerspubliek' - 630 bezoekers in Herentals'

Bib
URL

Zaterdag kregen alle bib-fans in Neteland een allerfijnste allerwelkomst tijdens de jaarlijkse verwendag in de 5 bibliotheken en hun filialen. Je kon er genieten van leuke animatie voor jong én oud. En het talrijke lezerspubliek wist de verwendag te waarderen.

In Herentals konden de 630 bezoekers zich laten verwennen in een gezellig caféetje, een workshop 'Leer je naam schrijven in het Arabisch', de kids lieten hun haartjes verzorgen in het kinderkapsalon en lieten ook een origineel portret tekenen.  

Marjolein (11) en Hanne (13) uit Herentals : 'Heel cool zo'n bib-verwendag.  We hebben een toffe schets van cartoonist Marin gekregen.  Die hangen we zeker op in onze slaapkamer.  Ook hebben we ons haar laten doen in het kapsalon, kei-show.  Toch wel een toffe plek onze bib, we komen hier vaak boeken lenen. Een schat aan leerrijke boeken hier!'

De 5 Neteland-bibliotheken samen scoorden volle gas bij hun lezerspubliek.

630 bezoekers in Bib Herentals

In Herentals terloops zag je ook nog een volleerd presentator-interviewer Jan Michielsen, schepen voor cultuur (CD&V), aan het werk. Een doorzetter. 

'Het was een succes over heel de lijn, in de Herentalse Bib kregen we 630 bezoekers', zegt de schepen. 'De bib beschikt over een gemotiveerd topteam dat onze lezers 'klanten' 7/7 in de watten legt.  De boekbespreking-zomerwedstrijd voor jongeren tussen 3-18 jaar kreeg 36 knappe reisboek-besprekingen binnen.  De jongeren kregen voor hun inzet leuke gezelschapspellen als cado.  Volgend jaar organiseert het bib-team rond deze periode opnieuw een Verwendag.'

Bekijk zeker ook het interview met Anja Geuns, diensthoofd bib Herentals  - foto's en vid Johan Temmerman/NNieuws.

Gildelaan 13, Herentals, België

Bib

Deel dit artikel