U bent hier

Anna & Joris van Greenpeace : ‘Met GreenStream extra inspiratie'

Internationaal | Kempen regio | Vlaanderen
24.03.2020 - 20.31u
Door: Lex Verellen

'Al ruim een week is alles anders', zeggen Anna & Joris van Greenpeace.  'We blijven thuis, houden afstand van onze collega's, onze vrienden, familie. Misschien ben jij nog wel aan het werk, omdat je in de zorg werkt of in een supermarkt: daarvoor zijn we je heel dankbaar.

Wat je ook doet, we hopen van harte dat jij en je geliefden in goede gezondheid verkeren.

Het coronavirus brengt veel onzekerheden met zich mee. Ook wij voelen de gevolgen van de maatregelen. Ons kantoor en de actieloods zijn gesloten, maar we beloven je: thuis werken we keihard door.

We voelen ons meer dan ooit gesterkt om onze aarde te beschermen voor onszelf en alle levende wezens waarvan we zoveel houden.

Deze crisis dwingt ons om thuis te blijven, maar niet om niks te doen. Daarom hebben we vanuit huis, met veel liefde, iets voor je gemaakt. GreenStream.

Om je te inspireren sturen we je bij aanmelding voorlopig dagelijks een mail met artikelen, online actiemogelijkheden, films en educatief materiaal.

Zodat we ons samen kunnen blijven inzetten voor een betere, schone en leefbare wereld.

Met GreenStream blijf je van alles op de hoogte en voeren we samen actie voor een wereld waarin liefde voor elkaar en verbondenheid met de natuur, leidend zijn.'

https://greenstream.net/

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto