'Al ruim een week is alles anders', zeggen Anna & Joris van Greenpeace.  'We blijven thuis, houden afstand van onze collega's, onze vrienden, familie. Misschien ben jij nog wel aan het werk, omdat je in de zorg werkt of in een supermarkt: daarvoor zijn we je heel dankbaar.

Wat je ook doet, we hopen van harte dat jij en je geliefden in goede gezondheid verkeren.

Het coronavirus brengt veel onzekerheden met zich mee. Ook wij voelen de gevolgen van de maatregelen. Ons kantoor en de actieloods zijn gesloten, maar we beloven je: thuis werken we keihard door.

We voelen ons meer dan ooit gesterkt om onze aarde te beschermen voor onszelf en alle levende wezens waarvan we zoveel houden.

Deze crisis dwingt ons om thuis te blijven, maar niet om niks te doen. Daarom hebben we vanuit huis, met veel liefde, iets voor je gemaakt. GreenStream.

Om je te inspireren sturen we je bij aanmelding voorlopig dagelijks een mail met artikelen, online actiemogelijkheden, films en educatief materiaal.

Zodat we ons samen kunnen blijven inzetten voor een betere, schone en leefbare wereld.

Met GreenStream blijf je van alles op de hoogte en voeren we samen actie voor een wereld waarin liefde voor elkaar en verbondenheid met de natuur, leidend zijn.'

https://greenstream.net/