U bent hier

Anne Appeltans-Janssen trekt De Lokale Lijst

Grobbendonk
26.09.2018 - 10.55u
Door: Herman Gezelle

OCMW-voorzitter Anne Appeltans-Janssen en schepen Gert Fransen stelden het team van De Lokale Lijst voor die naar de verkiezingen van 14 oktober zal trekken.

'Met de Lokale Lijst startten we dit voorjaar met een lokaal, niet nationaal gebonden, partijloos initiatief om mensen weer betrokken en geïnspireerd te krijgen', zegt Anne Appeltans-Janssen.  'Opvallend is vooral het feit dat De Lokale Lijst met de jongste groep gaat. 3 kandidaten zijn jonger dan 20 jaar, zelfs 7 zijn jonger dan 35 jaar.

Dit illustreert vooral de nood aan nieuwe en frisse ideeën maar ook de behoefte van jongeren op om een andere manier en ongebonden aan politiek te doen.
Daarnaast kiest De Lokale Lijst er heel bewust voor om 7 vrouwen op de lijst in de eerste kolom te zetten.

Voor ons weerspiegelt deze lijst perfect ons dorp. Met deze ploeg zijn we ervan overtuigd dat we een goed verkiezingsresultaat kunnen halen en mee op het beleid kunnen wegen. Onze ambitie is zonder meer om de eerste vrouwelijke burgemeester voor Grobbendonk en Bouwel te leveren.'

Anne Appeltans-Janssen trekt de lijst, gevolgd door Gert Fransen en op de derde plaats Sonja Smans die sociaal actief is in de gemeente :

1. APPELTANS – JANSSEN Anne 12. DE BACKER Mie
2. FRANSEN Gert 13. DE RIDDER Dimi
3. SMANS Sonja 14. DE HERDT Trix
4. TRUYENS An 15. HOLSTERS Erwin
5. DE LATHOUWER Wim 16. VANGEEL Peter
6. VAN HOOF Shane 17. DE ROOY ANDY
7. GEYS Helena 18. VERHAEGEN Aloka
8. HABRAKEN Erik 19. KUHN Fonne
9. NANA Jessica 20. BLOEMEN Jo
10. LEYSEN Tinne 21. TROOST Dirk
11. LIESENBORGHS Elina. (pp)

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto