De Antilliaanse Feesten in Hoogstraten beroert al bijna 40 jaar 1.000-en fans wereldwijd.  3  avonden en nachten hoor je de grootste caribbean, afro- en latin artiesten, gecombineerd met onbekende parels. Je proeft het lekkerste wat de Caraïben te bieden heeft: perfect geserveerde cocktails en snacks.

Op 11, 12 en 13 augustus zetten de Antilliaanse Feesten de Blauwbossen in Minderhout in vuur en vlam. Drie avonden en nachten hoor je de grootste caribbean, latin- en afro-artiesten, gecombineerd met onbekende parels.

Organisator Lo Verschueren & team  hebben vandaag de eerste namen bekend gemaakt. Op vrijdag knallen Descember Bueno, Apijt, Bizzey en Sandro Reyes en op zaterdag o.a. Los Van Van, Ephrem J, Olatunji en Jesse Royal.

Ondertussen is de ticketverkoop ook gestart. Wie nog tickets heeft van vorig jaar, kan die dit jaar gebruiken. Wie van 2021 een 3-day-festival+campingticket heeft, krijgt ook toegang tot het festivalterrein op donderdag.

'Op het fantastische festivalterrein ziet alles en iedereen er stralend uit. Meterslange dansvloeren brengen je van het ene hoogtepunt naar het andere. Je dans- en lachspieren weten niet wat ze meemaken.

Niet te missen voor de échte Antilliaanse Feesten ervaring: de levendige camping. De verbroedering en levensvreugde van het Antilliaanse feesten publiek zal je hart zonder twijfel verwarmen.

Tickets hier : Antilliaanse Feesten. Feeling different since 1983.  Beelden NNieuws Guy Verellen.