Na een weekje rust, wachtte HBBC de verplaatsing naar de Expohal in Deurne om Antwerp Dynamics partij te geven.  HBBC startte de wedstrijd goed (0-9), maar dan stokte de machine. Het eerste kwart eindigde op 8-15.

Het tweede kwart nam de thuisploeg het heft in handen en met een 25-16 kwartstand gingen we rusten met 33-31. Herentals kwam goed uit de kleedkamer en wist meteen terug een voorsprong uit te bouwen (12-21).

Het laatste deel van de wedstrijd speelde HBBC gecontroleerd (19-24) en kwam de zege niet meer in gevaar.

Opnieuw een sterke collectieve prestatie van Herentals. Volgende week wacht de thuismatch tegen het jeugdige Guco Lier.

Het HBBC-feestcomité verkoopt dan croque monsieur en hamburgers ten voordele van het Olivia Fund.

Kwart 1: 8-15; Kwart 2: 25-16 (rust: 33-31); Kwart 3: 12-21 (45-52); kwart 4: 19-24 (einde: 64-76).

HBBC trad aan met:

Ewald Vanderveken: 1, Dieter Kenens: 13, Jan Helsen, Tom Van Regenmortel: 10, Lowie Van Akoleyen, Wouter Hannes: 10, Vincent Verbeeck: 12, Bram De Ceuster: 2, Kris Van Boven: 16, Daan Sterckx: 12.