U bent hier

Aperobar Zomerlant in Gierle

Lille
25.06.2020 - 18.15u
Door: Mark Jaspers

Tijdens de zomermaanden kan je in het hartje van Gierle 'Aperobar Zomerlant' terugvinden. Hiervoor slaan B&B Stillant en wijnhandelaar Tavino de handen in elkaar. Op een korte periode werd een tof zomerconcept uitgewerkt waar zowel jong als oud van kunnen genieten.

Het motief voor een aperitief!

Stillant mikt deze zomer op de Belgische toeristen en wil met een aperobar de "staycation" nog aantrekkelijker maken in haar locatie. "Niet enkel onze gasten verdienen het om te genieten maar ook de inwoners van Gierle" vertellen Stefanie en Toon (uitbaters van Stillant)

"Vele activiteiten zijn in ons kleine maar levendige dorp afgelast wegens de corona crisis, maar met onze aperobar kunnen we een mooi alternatief bieden om er toch een onvergetelijke zomer van te maken."

Tavino is een mobiele wijn- en tapasbar in het gedaante van de retro caravan 'Lander Graziella 401'. "Het is onze bedoeling om wijn toegankelijk te maken voor iedereen. Dit door originaliteit en kwaliteit te bieden voor een aanvaardbare prijs in een losse, gezellige en aangename sfeer." vertellen Tom en Allégra. In oktober opent Tavino een eigen bar en shop in het centrum van Kasterlee, laat dit alvast een voorsmaakje zijn.

Beide partijen vullen elkaar mooi aan met elk het perfecte motief voor een aperitief!

Producten met smaak

Van woensdag tot en met zondag is iedereen welkom voor een drankje en een hapje. "We kiezen bewust voor kwalitatieve en enkele vernieuwende smaken in combinatie met de klassiekers" verduidelijkt Tom. En... er is meer.

Op enkele data wordt het standaard aanbod uitgebreid met een leuke activiteit, bbq of ander foodconcept. De zomer bij Zomerlant is er één boordevol verrassingen. Volg de kalender via www.zomerlant.be

Praktische info

Openingsuren: Woe-do: 16-21u
Vrij-zon: 14-21u

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto