U bent hier

Apérotime @ kerkplein

Herentals
17.05.2018 - 14.11u
Door: Mark Jaspers

Apérotime, het gezelligste afterwork openlucht aperitief, dat gratis en toegankelijk is voor iedereen, heeft de kempenaar op korte tijd weten te overtuigen.
Na een geslaagd try-out in 2017 op de Grote Markt van de 3 Kempense steden,
Lier, Geel en Herentals, is Apérotime klaar om zijn vleugels uit te slaan en ON TOUR te gaan.

Apérotime, met per editie gemiddeld 2.000 bezoekers, zal zijn tenten opslaan in een 15-tal Vlaamse steden en gemeentes. En zo de grootste tour doorheen België hebben.

Op Apérotime staat beleving centraal.  Verwacht je aan muziek die je spontaner laat dansen, hippe & smakelijke foodtrucks, fancy drinks en uiteraard énorm veel sfeer en gezelligheid.

En dit op unieke locaties in de stad. 'We kleden de grote markten in tropische planten, lampjes en gezellige tafeltjes', zegt organisator Jan Moons.

Met als missie het samenhorigheid gevoel onder de inwoners te versterken en de gemeente te promoten als woon- en werkomgeving.

'De ideale plaats om samen met collega's op vrijdag je werkweek af te sluiten. Maar even goed om met vrienden met een fijn gevoel het weekend in te gaan. Iedereen is welkom in een ontspannen sfeer die je laat wegdromen naar verdere oorden.

Voor de 4e editie van dit seizoen landen we, op vrijdag 25 mei op het kerkplein van Herentals. En duimen alvast voor de ideale weersomstandigheden.

Apérotime moet een vast begrip worden als we aan gezellig 'Afterworken' denken.'
Voor meer informatie www.aperotime.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto