Na een passage op de Grote Markt van Lier en Geel in juni, slaat Apérotime op vrijdag 7 juli zijn tenten op in Herentals. Net zoals de 2 vorige edities, zien ook nu de weersomstandigheden er goed uit.

Het nieuwe concept van Jan Moons, Jelte Lambaerts en Bjorn Swennen, de organisatoren van respectievelijk afterwork party seven2one en winterbar Moose(Jan), maar ook foodtruckfestival HAP en Replay festival (Jelte & Bjorn), mag dan ook terugblikken op een meer dan geslaagde start.

Apérotime, het gezelligste afterwork openlucht aperitief, dat gratis en toegankelijk is voor iedereen, heeft de kempenaar op korte tijd kunnen overtuigen.

Op Apérotime staat beleving centraal! Verwacht je aan muziek die je spontaner laat dansen, hippe & smakelijke foodtrucks, fancy drinks en uiteraard énorm veel sfeer en gezelligheid. En dit op unieke locaties in de stad. We kleden de grote markten in tropische planten, lampjes en gezellige tafeltjes.

De ideale plaats om samen met collega's op vrijdag je werkweek af te sluiten. Maar even goed om met vrienden met een fijn gevoel het weekend in te gaan. Iedereen is welkom in een ontspannen sfeer die je laat wegdromen naar verdere oorden.

Aangezien het vrijdag ook de start is van het bouwverlof, verwachten we een gezellig drukken Grote Markt van Herentals.

Op 8 september is de Grote Markt van Turnhout aan de beurt. Maar de aanvragen voor een 2de editie in Lier en Geel eind deze zomer zijn ook reeds ingediend. We houden jullie op de hoogte.

Apérotime moet een vast begrip worden als we aan gezellig 'Afterworken' denken.