U bent hier

Arendonks adviesbureau kleurt koper: Na praktisch werkboek nu business game uitgebracht

Kempen regio
12.09.2020 - 11.08u
Door: Mark Jaspers

Het in Arendonk gevestigde Essentiedenkers bestaat 14 september 2020 12,5 jaar. Mirjam Goes en Edwin Claassens richtten in 2008 het consultancybureau op en hebben afgelopen jaren verschillende organisaties geholpen succesvol te veranderen. Soms omdat bedrijven dat zelf wilden, soms omdat ze gedwongen werden door externe omstandigheden.

Corona

Corona is in dit geval een mooi voorbeeld. "Veel organisaties moeten veranderen, maar weten niet goed hoe". Wij helpen hen de visie te ontdekken en delen, het doel duidelijk te stellen en een beeld te scheppen van wat medewerkers kunnen verwachten en wat er van hen verwacht wordt", licht Edwin toe.

Succes

Het bedrijf dankt zijn succes aan de verfrissende oplossingen die vaak een directe beweging creëren. Hun klantenportefeuille is divers en verspreidt over België en Nederland. "Het gaat ons om de klik die we met onze klanten hebben.

Dat is de basis voor een effectieve samenwerking", aldus Mirjam. "Onze manier van werken is uniek. Daar houd je van. Of niet!".

Na boek nu business game

Hun voornaamste 'resource' is kennis. Bij hun 10-jarig jubileum hebben ze hun kennis gebundeld in een boek, welke ook te leen is via de bib in Arendonk. Voor dit jubileum ontwikkelden zij een business game.

Het kaartspel daagt uit anders naar situaties te kijken en te handelen vanuit krachten en kansen. Wat Edwin en Mirjam bij hun 15-jarig jubileum in petto hebben is nog een verrassing.

"Maar ongetwijfeld zullen we iets uitbrengen. We willen graag onze kennis blijven delen en moeten als organisatie ook blijven vernieuwen om onze toegevoegde waarde aan te blijven tonen!"imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto