Arijs NV, de Kempense specialist in vis en schaaldieren aan de Atealaan in Herentals, is met het voltallige team nu al volop de eindejaarsfeesten aan het voorbereiden met een gedetailleerde planning.




Zaakvoerder Walter Arijs : 'We weten van vorige jaren dat het bij ons tegen Kerstmis en Nieuwjaar superdruk is.  Dit jaar willen we onze klanten nog beter verzorgen.  Daarom vragen we iedereen om tijdig,  voor 15 december, hun bestelling voor de eindejaarsfeesten te plaatsen. 

Je ontvangt na uw mail naar afhaalcenter@arijs.be meteen onze overzichtelijke bestelcatalogus.  Of je kan die ook ophalen in ons afhaalcenter op de Atealaan 21 in Herentals. Bestel nu en je ontvangt nog een extra kortingsbon.

We presenteren dit jaar ook kant-en klare dagverse kreeftengerechten met saus à l' Armoricaine of een zachte currysaus.   Nog eventjes in de oven opwarmen en klaar om feestelijk op te dienen.  Of kies voor o.a. onze selectie  zeevruchtenschotels zoals je die in Bretagne vindt, of een mandje Zeeuwse oesters.

Bij de eindejaarsfeesten is het intens belangrijk dat de gastvrouw en -heer zich de hele avond met de genodigden kunnen bezighouden en niet continu in hun keuken hoeven te staan. Daarom bieden we een heel gamma vis- en schaaldiergerechten aan met de daarbijhorende champagnes en uitgelezen wijnen.  Gezond, gemakkelijk en méér dan feestelijk', aldus Walter Arijs.

Tijdig bestellen voor 15/12 : chefkok Jef Woestenborghs staat klaar
De nieuwste aanwinst voor Arijs NV is chefkok Jef Woestenborghs.  Jef is bekend van restaurant Den Engel in Zandhoven en Den Eyck in Kasterlee.
Hij heeft meer dan 26 jaar keukenervaring en specialiseert zich nu op de eindejaarsfeesten bij Arijs.

Ad / Nnieuws / beelden Guy Verellen