Arijs Seafood uit Herentals, Beneens uit Olen en Group Joos uit Turnhout zijn de genomineerden voor De Kempenaar 2018. ETION reikt deze onderscheiding jaarlijks uit. Op 18 oktober weten we wie de felbegeerde Kempenaar-trofee 2018 in ontvangst mag nemen.

Om een nominatie in de wacht te slepen moet de onderneming:

- de Kempen de jongste jaren op de kaart hebben gezet

- stelt ze minimum 50 mensen tewerk

- onderneemt ze op een duurzame manier.

Uiteraard moet ze in de Kempen actief zijn of hier haar roots hebben.

Uit de inzendingen voor dit jaar selecteerde de jury de 3 geciteerde bedrijven. Via hun eigen netwerk kunnen de genomineerde bedrijven nu stemmen verzamelen. Ook de aanwezigen op de uitreiking zelf zullen nog hun stem kunnen uitbrengen.

Op 18 oktober staat naast een presentatie van de genomineerde bedrijven ook futurist Tom Palmaerts (Trendwolves) op het programma. Hij kijkt naar de toekomsttrends voor bedrijven anno 2030 .

Vorig jaar ging de trofee De Kempenaar naar maatwerkbedrijf Amival uit Turnhout.

Info & inschrijvingen: https://etion.be/activiteiten/de-kempenaar-2018

Jij beslist mee wie dit jaar de felbegeerde prijs in de wacht sleept! Hier lees je meer over de genomineerden. Stemmen doe je via deze link.