U bent hier

Arijs : topgastronomie voor de eindejaarsfeesten

Herentals | Neteland
01.12.2016 - 02.27u
Door: Herman Gezelle

Arijs, dé Kempense specialist in vis en schaaldieren aan de Atealaan in Herentals, is met het voltallig team volop de eindejaarsfeesten aan het voorbereiden met een gedetailleerde planning.

Zaakvoerder Walter Arijs : 'We weten van vorige jaren dat het bij ons tegen Kerstmis en Nieuwjaar superdruk is. Dit jaar willen we onze klanten nog beter verzorgen.

Daarom vragen we iedereen om tijdig, voor 15 december, hun bestelling voor de eindejaarsfeesten te plaatsen. Onze limiet is 600 bestellingen, omdat alle klanten perfect willen bedienen.

Je ontvangt na uw mail naar afhaalcenter@arijs.be meteen onze overzichtelijke bestelcatalogus. Of je kan die ook ophalen in ons afhaalcenter op de Atealaan 21 in Herentals. Bestel nu.

We presenteren dit jaar ook dagverse gekookte of ook levende kreeften. Nog eventjes in de oven opwarmen en klaar om feestelijk op te dienen. Of kies voor de extra luxueuse Iraanse caviar (Huso) of ook de heerlijke Belgische caviar (Acipenser).  Of kies voor een mandje echte Zeeuwse oesters, met het erkende label. De bijhorende veilige inox-handschoen en oestermesje om ze gemakkelijk te openen, kan je bij ons vinden.

Gastvrouw en -heer moeten kunnen meegenieten

Walter Arijs : 'Bij de eindejaarsfeesten is het intens belangrijk dat de gastvrouw en -heer zich de hele avond met de genodigden kunnen bezighouden en niet continu in hun keuken hoeven te staan. Daarom bieden we een heel gamma vis- en schaaldiergerechten aan met de daarbijhorende champagnes en uitgelezen wijnen. Ook de Tzar Caviar is nieuw en vooral ook betaalbaar.  Ook onze nieuwkomer 0,00% alco Ennius uit Spanje.  Ook champagnes millésimés die je perfect als cado kan geven in luxe-verpakking, staan voor je klaar. Kom gerust langs.'

Gezond, gemakkelijk en méér dan feestelijk

'Nieuw zijn ook onze sushi schotels en lekkere opwarmgerechten in samenwerking met Vandecruys. Ook in onze automaat vind je o.a. : goulash, stoofvlees, kalfsfricassee, alles supervers, en zonder toegevoegde producten, ook ambachtelijk gemaakte spaghettisaus net zoals uit grootmoederstijd', besluit Walter Arijs.

Arijs Afhaalcenter Seafood, Atealaan 21/001, Herentals tel.: 014/22.90.38 - afhaalcenter@arijs.be

Zowel op 24 december als op 31 december is het afhaalcenter uitsluitend geopend voor zelfbediening en het afhalen van bestellingen. Merendeel van ons assortiment is dus enkel verkrijgbaar indien u vooraf besteld heeft. Het volledige gamma producten in zelfbediening blijft beschikbaar en deze artikelen dienen bijgevolg niet vooraf besteld te worden.  Marlies Donckers  / NNieuws.

imageMeer nieuws

Herdenking Wapenstilstand WOI in Herentals

Herdenking Wapenstilstand WOI in Herentals
Herentals | Nationaal 11.11.2019 - 19.34u

Politie haalt dieren weg op Aardseweg

Politie haalt dieren weg op Aardseweg
Geel 11.11.2019 - 00.09u

Internationale titel voor Kjell Spruyt van JCI Lier

Internationale titel voor Kjell Spruyt van JCI Lier
Internationaal | Lier regio 11.11.2019 - 00.01u

BeNeLeague: ERA Renomar HYC vs Unis Fl. Heerenveen : 0-4 - herbekijk match

Herentals | Internationaal | Nationaal 10.11.2019 - 19.59u

Nationale en provinciale voetbaluitslagen

Nationale en provinciale voetbaluitslagen
Kempen regio 10.11.2019 - 19.27u

Nationale en provinciale voetbaluitslagen zaterdag

Nationale en provinciale voetbaluitslagen zaterdag
Kempen regio 09.11.2019 - 23.43u

SKS Herentals - KFC Heultje 7-2 : doelpuntenkermis aan Olympiadelaan

Herentals | Kempen regio 09.11.2019 - 21.44u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto