Visspecialist Arijs is deze week gestart met de verkoop van de eerste bodemmosselen van één van de beste percelen in de Oosterschelde : de Hammen 8.  De mosselen zijn net bemonsterd in Yerseke. De resultaten zijn veelbelovend.   Zaakvoerder Walter Arijs : 'Het belooft een prachtig mosselseizoen te worden. De raad van kwekers in Yerseke zal bepalen wanneer effectief het mosselseizoen binnenkort van start gaat.

Onze Jumbo- en Goudmerk- bodemmosselen, die we nu al in primeur aanbieden, komen uit de  uit de beroemde percelen Hammen 8 in de Oosterschelde, en de Duitse Wadden. Het percentage vis per kilo ligt nu al op zo'n 30%, dat is uitzonderlijk voor eind juni.

Bij ARIJS kan je ze in het afhaalcenter op de Atealaan 21 Herentals verkrijgen of 24/24u langs de mosselautomaat. Een culinaire ontdekking.  Groentjes, saus en eventueel frietjes vind je ook in het vak.

Voor reservaties kan u terecht op het Afhaalcenter tijdens de kantooruren of kan u bellen naar014-22.90.38 - mail afhaalcenter@arijs.be ,  kijk op ARIJS

Nieuw : klantenkaart vergeten, geen probleem

Als je toch eens je klantenkaart vergeten bent, klik je op het Arijs-logo op het lcd-scherm aan het toeganspoortje van de winkel, geef je telefoonnummer in, en neem de print met barcode mee.  Dat is nieuw, een extra dienstverlening voor de klanten.