U bent hier

Armonea viert feest op zaterdag 9 september

Kempen regio | Neteland | Olen | Provincie Antwerpen | Vlaanderen
02.09.2017 - 12.13u
Door: Mark Jaspers

Genieten van leeftijd.  Carl Pauwels, directeur Armonea Pagode : 'We genieten allemaal van lekker eten en samen zijn met familie en vrienden, ongeacht onze leeftijd. Daarom zetten de woonzorgcentra en residenties van Armonea de deuren open om samen te genieten. Dit omvat 83 festiviteiten in heel België, met bijna 6000 medewerkers (directeurs, verpleegkundigen, ...) en 9000 bewoners. En ook nog eens al hun familieleden en vrienden, die natuurlijk uitgenodigd zijn.

Elk feest draait rond samen genieten van lekker eten. Dus hebben we ons uiterste best gedaan om zelfs van de kleinste gerechtjes iets groots te maken. Voor familie en vrienden is het een gouden kans om samen te zijn, want deze dag draait rond genieten en gezelligheid.

Voor de nieuwsgierigen die Armonea nog niet kennen is het ook de perfecte kans om alles te komen ontdekken.

Meer dan 30.000 stukjes chocolade
Om de bewoners te bedanken voor hun vertrouwen heeft Armonea een smakelijke verrassing voorzien voor elk van hun 83 huizen, namelijk een chocolade bloemstuk bestaand uit een heleboel aparte pralines. Ook voor diabetici zijn er speciale pralines voorzien. Deze chocolade bloemstukken zijn het resultaat van 600kg ambachtelijke chocolade, 1000 uur werk en wel 30.000 aparte stukjes chocolade!

De chocolade kunstwerken werden samen ontwikkeld met Delvora, een Belgische chocolatier (uit Betekom), waar elk stuk nog vers en met de hand vervaardigd wordt.

"Ik kijk uit naar onze bewoners hun glimlach wanneer we het chocolade kunstwerk onthullen!"

De Armonea Geluksdag vindt plaats op zaterdag 9 september 2017. Elk huis heeft zijn eigen inkleuring gegeven aan het gezamenlijke idee. Die unieke thema's gaan van "Brusselse specialiteiten" tot "Pannekoeken battle" ... Meer details kan je vinden op de website van armonea: www.armonea.be

Wie is Armonea
Armonea heeft bijna 40 jaar zorgervaring en is de grootste onafhankelijk seniorenzorgorganisatie in België, met 83 sites, 6.500 medewerkers en een aanbod van kwalitatief hoogstaande dienstverlening voor bijna 9.000 residenten.

Onze missie is om senioren zo lang mogelijk te laten genieten van leeftijd, ieder op zijn of haar manier. In dat kader bieden we een waaier aan kwalitatieve woonvormen voor senioren aan, die hen in staat stelt om te leven op de manier waarop ze dat gewoon zijn.

Armonea ontstond in 2008 na de fusie van twee Belgische familiebedrijven: de Kempense Rusthuizengroep Van den Brande (eigendom van Palmyra Brands) en Restel Résidences (eigendom van Verlinvest), beide opgericht in 1979. (pp)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto