U bent hier

Arnout De Cuyper blijft N-VA-voorzitter

Herentals
01.03.2016 - 18.12u
Door: Herman Gezelle

De Herentalse N-VA-leden verkozen zondag in Golfclub Witbos een nieuw afdelingsbestuur. Arnout De Cuyper (33) werd unaniem herbevestigd als voorzitter. Ondervoorzitter is Bjorn De Weerd (35), binnen N-VA al enkele jaren actief achter de schermen.

Voorzitter blijft Arnout De Cuyper. Arnout woont met zijn vrouw Tine en 2 jonge kindjes al enkele jaren in de Druivenstraat. Als coördinator partijorganisatie op het nationaal partijsecretariaat staat hij aan het hoofd van het organisatiedepartement van de N-VA.

Arnout De Cuyper: 'Ik ben fier dat ik ook de komende 3 jaar voorzitter mag zijn van deze toffe ploeg. Onze ambitie met de N-VA in Herentals is duidelijk: de Herentalenaren een beter alternatief bieden dan het huidige stadsbestuur. Het potentieel in Herentals is enorm, maar het stadsbestuur mist visie en ambitie. De Herentalsenaar verdient beter.'

Ondervoorzitter wordt Bjorn De Weerd. Bjorn vervangt Wim De Laender die ontslag moest nemen omwille van zijn verhuis naar Oman, samen met vrouwtje Axana.

Naast de 8 gemeenteraadsleden, 3 OCMW-raadsleden en Kamerlid Yoleen Van Camp werden nog 8 bestuursleden verkozen :  Aggy Huygens, Christiaan Janssens, David Rombouts, Dominique Bellens, Jan Goossens, Leo Van Houdt, Paul Van Den Bosch en Peter Hendrickx. In totaal een team van 22 mannen en dames sterk.

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto