U bent hier

Arrested Development in de Lux Herenthout

Herenthout | Internationaal | Kempen regio | Neteland
06.06.2021 - 13.27u
Door: Lex Verellen

3 jaar, 5 maanden en 2 dagen moest Arrested Development wachten op hun eerste platencontract en ... de rest is ondertussen pure muziekgeschiedenis.

'Hun op hiphop en soul geïnspireerde debuutalbum '3 years, five months and 2 days in the life of ...' verkocht meer dan 4 miljoen exemplaren, behaalde dubbel platina en zorgde ervoor dat Arrested Development de eerste hiphop band werd die een Grammy Award won voor 'best new artist'.

Tel hierbij een tweede Grammy voor 'beste rap single' (Tenessee), een plaatsje in de lijst van '500 songs that shaped rock 'n roll', een top 100 spot in de beste songs van de 90's en een gouden trofee, uitgereikt door het blad Rolling Stone, en je ontdekt dat het hier gaat over een legendarische band.

Met hun hits Mr. Wendal, Tenessee, Revolution en de ultieme sing along People Everyday bestijgen ze nog steeds de grootste podia ter wereld en zorgen ze overal voor uitverkochte zalen op 'letterlijk' elk continent.

En nu is er een nieuwe plaat en bijhorende Europese tour. Met 'Don't Fight Your Demons' brengt Arrested Development ongetwijfeld hun beste werk sinds hun debuutalbum.

Tickets online kopen

imageMeer nieuws

Voetbaluitslagen Kempen Neteland zaterdag

Kempen regio | Neteland 24.10.2021 - 22.58u reading time3min

3 Amateur B

Voetbaluitslagen Neteland Kempen

Kempen regio | Neteland 24.10.2021 - 18.02u reading time3min

3 Amateur B

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto