De 3e editie van het literair festival Spraakwater is in Herentals op een sisser van formaat uitgedraaid. En daar waren enkel de artiesten voor verantwoordelijk. Gelukkig waren er de technici van 't cc Schaliken om het programma nog ietwat te redden.

Op facebook regent het klachten. "Mijn respect voor de technici van 't stad is alleen nog maar toegenomen", klinkt het op de facebookpagina van raadslid Liese Bergen (Sp.a). "Om met zo'n zootje ongeregeld te werken, chapeau! Als er iemand zorgde voor iets wat op een voorstelling leek, dan waren jullie dat. Je zag aan alles dat er niet gerepeteerd was, dat afspraken over micro's niet nagekomen werden, een dichter vergat meermaals zijn tekst. Mensen die moesten spelen waren het podium afgestapt terwijl ze aangekondigd werden. Tijdens het eerste deel heb ik me meermaals geërgerd, tijdens het 2e deel kreeg ik de slappe lach."

Gelukkig probeerden volgens Liese Bergen de technici de voorstelling nog te redden. "In hun plaats was ik het misschien afgestapt".