Na Tragiek van de Onderman, Ballyhoo! en Charlatans, a medicine show is het tijd voor de vierde avondvullende show van de Ashton Brothers: TREASURES.

Met tien jaar ben je nog piepjong, maar oud genoeg om herinneringen op te halen. In Treasures gaan de Ashton Brothers een berg met verborgen schatten te lijf, op zoek naar juweeltjes uit hun eigen verleden. De man die met zijn tanden een ladder beklimt, de jazzmuzikanten, de kaalhoofdige penismannen, de rolstoelende trapezewerker; ze duiken in geheel vernieuwde vorm op en vermengen zich moeiteloos met splinternieuwe, halsbrekende acts.

Rode draad blijft hun fascinatie met de antiheld die zich op tragikomische wijze ontworstelt aan zijn lot. Bij de Ashton Brothers wint hij altijd.
 
Kan het nog sneller, energieker en absurder? Vast en zeker. In de circus- en variététraditie gaan acts van vader op zoon en de schatkamer van de familie Ashton is nog bomvol. Een explosieve cocktail van slapstick, magie, acrobatiek, rock & roll en variété. Gloednieuwe ideeën maar ook oude familierecepten die door de vier broers nieuw leven worden ingeblazen.
 
Terugkijkend en vooruitblikkend laten Pepijn Gunneweg, Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemdezien dat ze meer dan ooit de grenzen van het theater én hun lichaam opzoeken. Het publiek wordt getrakteerd op het beste wat de Ashton Brothers te bieden hebben. En afgaande op de drie voorafgaande spectaculaire shows belooft dat heel wat. De recensenten in Nederland waren alvast laaiend enthousiast (NRC **** - Het Parool **** - De Volkskrant **** - De Telegraaf ****) over Treasures.
 
Op woensdag 23 januari 2013 beleeft Treasures zijn Belgische première in De Warande te Turnhoutom 20u15.
 
Daarna is de voorstelling te gast in Roeselare, Hasselt, Aalst, Brugge, Asse, Leopoldsburg, Torhout, Vilvoorde, Borgerhout en Bornem.