Op 29/4 lanceert Atheneum GO! Geel Future Fest, een festival voor al haar leerlingen.

De mini-onderneming Elite Events van de leerlingen van 6 Business Management neemt de organisatie van het festival op zich. Met de opbrengst van de bijhorende crowdfundingsactie bekostigt de school de verfraaiing van de cafetaria.

In het kader van hun mini-onderneming richtten de leerlingen van 6 Business Management een eventbureau op en de school werd graag klant. Met optredens van leerlingen en leerkrachten, ronkende namen als DJ Skippy, DJ Que9 en DJ 5napback op de affiche en de nodige randanimatie zorgt Elite Events voor een onvergetelijke festivaldag.

Ook de andere leerlingen en leerkrachten steken hun handen uit de mouwen. Zo zorgt de studierichting bio-esthetiek voor een make-up en haartooistand, terwijl de leerkrachten en leerlingen voeding zich over de catering ontfermen. Ten slotte is er in de cosy corner plaats om te filosoferen met de leerkrachten levensbeschouwelijke vakken.

De leerlingenraad koos ervoor om de opbrengst van het festival aan de verfraaiing van de cafetaria te besteden. Met lounge-zetels, een likje verf, extra planten, gezellige hoekjes en kickertafels wordt de cafetaria omgetoverd tot de favoriete plek van de scholieren.

FUTURE FEST krijgt 's avonds nog een extra staartje. Na de middageditie voor de leerlingen, volgt er een afterworkeditie voor alle personeelsleden van Atheneum GO! Geel en scholengroep Fluxus. Tijd om alle leerkrachten, directies, ondersteunende diensten, poetspersoneel,... te bedanken voor hun inzet in de voorbije coronaperiode.

In 2019 lanceerde Atheneum GO! Geel voor de eerste keer het GO! & Dance Festival. Met de aan het festival gekoppelde crowdfundingsactie kon de school de aankoop van extra lockers bekostigen.'