U bent hier

ATS Groep doet elektro Van de Water opnieuw 'leven'

Herentals
24.06.2018 - 17.39u
Door: Herman Gezelle

De in februari failliet verklaarde groothandel Van de Water op Hannekenshoek gaat een tweede leven tegemoet als onderdeel van de ATS Groep. Dat bedrijf is gespecialiseerd in de toelevering van elektrisch materiaal.

"We hebben Van de Water echt niet overgenomen", reageert Guy Van Ballaer van ATS. "We gaan wel in het gebouw waarin Van de Water gevestigd was elektrische materialen en toepassingen aanbieden voor professionelen. Dit is iets wat ook Van de Water al deed.

We mogen de naam Van de Water blijven gebruiken en zullen ook medewerkers van Van de Water opnieuw in dienst nemen. Klanten zullen dus vertrouwde gezichten terugzien."

Elektrogroothandel Van de Water was een familiebedrijf dat al sinds de jaren 1970 actief was.  De firma Van de Water werd als eenmanszaak door Jules Van de Water in 1946 opgericht als een atelier voor het herwikkelen van motoren, gericht op de diamantnijverheid. In 1970 werd de pvba Van de Water opgericht met enerzijds een atelier en anderzijds een groothandel in elektrische materialen en apparaten.  (pp)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto