Theaterspektakel presenteert de derde productie van hun dertigste speelseizoen. Deze keer brengt het theatergezelschap van Herentals een tragikomedie, 'Au Nom du Père'. De première vindt plaats op vrijdag 13 maart om 20u in de kamertheaterzaal van 't Hof. Het stuk van Eric De Volder wordt geregisseerd door Bart van Gyseghem.  De cast is volop aan het repeteren.


Korte inhoud
'Au Nom du Père' gaat over de diepgelovige Muys die er alles aan wil doen om een kind te krijgen. Quintine, zijn vrouw, zal hem nooit kinderen kunnen schenken. Daarom zoekt hij bij elke vrouw die hij tegenkomt een uitweg door bij haar te proberen om een kind te verwekken. 'Au nom du père' is de reconstructie van een serieuze kloterij tussen een aantal personen, opgegroeid in onwetendheid, verloren lopend uit koppigheid en aan hun eind komend door een onnozelheid gelijk een kind willen verwekken tot aan iemand de kop inslaan.
De voorstelling wordt aangeraden voor personen vanaf 16 jaar.


Speeldata: vrijdag 13 maart, zaterdag 14 maart, donderdag 19 maart, vrijdag 20 maart, donderdag 26 maart, vrijdag 27 maart en zaterdag 28 maart telkens om 20.00 u. Kaarten kosten 9 euro (8 euro voor -26j, +55j, groepen van minimum 15 personen en leden van Opendoek) via http://tickets.schaliken.be of op het nummer 014-28 51 30 of cultuurcentrum@herentals.be.

Johan Temmerman NNieuws.