Audrey Laeremans runt al 9 jaar het succesvolle R&F Introductions relatiebureau. Ze is een ervaren personal matchmaker & dating coach. Audrey groeide op in Lille, waar ook verschillende wereldkampioenen veldrijden hun roots hadden.

Heeft de Kempense grond ook invloed gehad op haar fingerspitzengefühl bij haar job als matchmaker? Jawel, zo blijkt.

Ik stap haar nagelnieuw trendy kantoor binnen aan de Neerstraat in Tessenderlo. Geen publi-borden, discretie, dat voel je meteen.

M'n drijfveer : 'Ik breng mensen samen op weg naar een duurzame relatie'

'Ik breng mensen samen op weg naar een duurzame relatie, hen op weg helpen naar een liefdevolle relatie, dat is m'n drijfveer', zegt Audrey Laeremans van  R&F Introductions 'Relation & Friendship.'

'Ons dating- en relatiebureau onderscheidt zich opvallend door een persoonlijke aanpak én door haar doelgroep: singles met niveau, bedrijfsleiders, zelfstandigen, hoger opgeleiden, bedienden en ambtenaren van midden- en hoger segment, profsporters, beroemdheden. En 100% respect voor de privacy vind ik ontzettend belangrijk.

We maken de match en vervolgens is de keuze aan de cliënt aan de hand van foto's en onze gedetailleerde profielschets. Wie ga je in het écht ontmoeten? Onze excellente, veelvuldig efficiënt bewezen werkmethode is daardoor altijd doelgericht en trefzeker.

Onze slaagkansen schommelen rond de 80%. Dat is erg hoog.'

Intakegesprek bij je thuis

'R&F Introductions 'Relation & Friendship' zorgt voor de doelgroep van 21 tot 70 jaar. Alles begint bij een goed gesprek, de basis voor onze zoektocht', weet Audrey Laeremans. 'Even dieper kennismaken dus. Het vinden van een partner begint bij u.

10 ervaren 3-talig gediplomeerde consulenten in alle Vlaamse provincies, Brussel en Zuid-Nederland komen thuis langs voor het intakegesprek. Zo'n gesprek is veel meer dan alleen een persoonlijkheidsfiche opmaken. We nemen uitgebreid de tijd om jou als persoon te leren kennen en onze diensten en extra services uit te leggen.
Je hoeft zelfs niet tot ons kantoor te komen, wij komen graag tot bij je thuis.'

Waar ligt de échte meerwaarde van een klassiek relatiebureau vergeleken met een online datingsite, Tinder of de social media, zonder énige profielcontroles?

'We zijn met betrouwbaarheid bezig', vervolgt Audrey Laeremans. 'Omdat we onze cliënten thuis bezoeken, leren wij ze goed kennen (hun levenswijze, karakter, toekomstwensen en gewoontes). Zo kunnen we zorgvuldig een match maken en zijn de ontmoetingen snel succesvol en de kans op een fijne, blijvende relatie groot.

Veel mensen vinden het een grote stap om ons te contacteren. Maar wil je echt graag een nieuwe partner vinden en je kansen vergroten? Dan helpt het misschien om te weten dat mensen later vaak zeggen: 'Had ik het maar eerder gedaan'.

Het aantal singles in Vlaanderen groeit iedere dag.

Als telg uit een ondernemende familie kent de Kempense Audrey Laeremans de kneepjes van de bedrijfswereld. Met een master in Business Administration en een diploma Public Relations op zak, is ze een onderneemster pur sang.

'De relatie- of datingsector heeft voor sommige mensen een mysterieuze connotatie. Maar ons bureau is een bedrijf als elk ander. Met dat verschil dat het 'product' dat we verkopen een we een heel persoonlijke service is.'

Het drietalige team van R&F Introductions telt 10 professionele dating coaches. De hoofdzetel bevindt zich in Tessenderlo, maar is actief in heel België, met kantoren in elke provincie en Zuid-Nederland. Info https://www.rfintroductions.be/nl - info@rfintroductions.be

Hoe gaat Liefdesmakelaar 50+ single te werk?

Aan het roer van haar tweede datingbureau Liefdesmakelaar 50+ staat een team van relatie-experten & coaches voor je klaar die allemaal opgeleid zijn om jou van A tot Z te begeleiden in deze belangrijke zoektocht.

'We maken met ons ontmoetings- en relatiebureau voor de 50+ single (+60, +70) in heel Vlaanderen het verschil in aanpak', onderstreept Audrey Laeremans. 'We bieden geen onpersoonlijke en tijdrovende online dating service, die vaak inbreuk pleegt op je privacy.

Onze klanten waarderen onze eigen, verfrissende en persoonlijke aanpak, kwaliteit én discretie. We stoppen niet voor we je perfecte partner gevonden hebben en zijn dan ook gekend voor onze grote slaagkans op het vinden van je nieuwe levenspartner', besluit een gemotiveerde Audrey Laeremans. Info https://www.liefdesmakelaar.be/

Enkele bedankingsmails van koppels die nu gelukkig samen zijn dankzij de inzet van R&F Introductions :

Lieve (als je me toestaat - ik ben nog altijd in "L" modus) Audrey,

Ik wou je nog informeren dat A. en ik vorig weekend 10-11 maart, ons 1 jaar samenzijn gevierd hebben met verblijf in B.  We zijn jou zo dankbaar dat je ons bijeengebracht hebt en we krijgen enkel waardering en complimentjes. Ik ben in haar gezin, haar familie, overal met groot enthousiasme ontvangen, want A. straalt weer" (na 16 jaar)...

Wat ik meermaals aan haar vertel : smoorverliefd zijn op onze leeftijd, wat een hemels-geschenk. En haar antwoord is dan : "op liefde staat geen leeftijd".  Op jouw werk duidelijk ook niet !  Ik wou je dit absoluut kwijt, mede namens A. Met onze warme en dankbare groeten, F.  (71 jaar uit Antwerpen) en A. (66 jaar uit Antwerpen).

Hallo Audrey,

Ik wil nog even iets laten weten over P. en mij. Wij zijn ondertussen 6 maand samen en een mooie relatie opgebouwd. Dus we zijn je enorm dankbaar dat jij ons samen gebracht hebt.  Jou naam wordt dikwijls vernoemt onder ons beiden omdat jij de kern van onze relatie bent.  Dank u.  Vriendelijke groetjes, B. (52 jaar) (Oost-Vlaanderen) en P. (58 jaar) Vlaams Brabant. 

Ik mocht de twee happy koppels even bellen. Niks virtueel. Ik voelde hun écht geluk, reële emoties en dankbaarheid.  Personal matchmaker Audrey draagt de Lilse wereldkampioenen-roots met zich mee, sowieso.  Fingerspitzengefühl, weet je.

Herman Gezelle/ Nnieuws.