Op 27 februari organiseert De Voeght Consulting voor het 5e jaar op rij een boeiend seminarie in samenwerking met Xerius in het Aldhem hotel Grobbendonk.    Tijdens het eerste deel brengt account manager Jo Buts van Xerius een kort onderhoudend gedeelte over de nakende veranderingen in de sociale bijdragen voor zelfstandigen en de nieuwe berekeningen vanaf 1/1/2015.  Een onderwerp dat elke ondernemer aanbelangt, zowel de zelfstandige in bijberoep, als de bedrijfsleider.
 
Het tweede deel wordt gegeven door de Australische professor Jamie Anderson, uitgeroepen door de Financial Times in 2011 tot ‘Management guru van het jaar’ en tevens auteur van het boek ‘The fine art of success’. Tot zijn cliënteel behoren o.a. Ericsson, Deutsche Bank, KPMG, Microsoft  Hij geeft adviezen en lezingen wereldwijd.

Het thema is : 'Strategy You', een levensbalans voor de ondernemer tussen z'n privé-leven en z'n bedrijf, met een juiste visie, een duidelijke analyse van de markt, naar jezelf kijken (sterktes-zwaktes) en de actie, je passie volgen.  'Feeling Good 24/24u'.   De professor zal in z'n indringende onderhoudende stijl aanbrengen wat succesvol ondernemen inhoudt.  Hij is zelf een getalenteerd wielrenner die zijn hobby met passie beoefent. Hoewel de professor een druk professioneel leven heeft, combineert hij gezin, hobby en werk op een uitgebalanceerde manier en hij zal tevens uit eigen levenservaring komen spreken.

Donderdag 27 februari in Aldhem Hotel - aanvang 19.30u - ontvangst vanaf 19u - toegang €20 - inschrijven kan langs Luc De Voeght Consulting luc@devoeghtconsulting.be
tel. 014-50 23 63. 

Na het seminarie volgt een netwerk-receptie.  Vorig jaar waren er meer dan 180 enthousiaste ondernemers in Aldhem.  Een absolute aanrader.

Op de foto v.l.n.r. Luc De Voeght, professor Jamie Anderson en Jo Buts, account manager Xerius / Nnieuws.