De nieuwste Hyundai i30 blijft ook dit weekend te bewonderen tijdens de sprankelende opendeurdagen van Autobedrijf de Jong op de Herentalse Steenweg in Grobbendonk/Herentals. Een testrit door de Kempen gaf ons een erg stevige indruk.

Hyundai pakt met de i30 uit met een nagelnieuwe generatie wagens in het hot C-segment. 

Zaakvoerder Erik de Jong :  'Met de Hyundai i30 vallen 3 zaken meteen op : design, klantentrouw en de prijs.  Deze 3 kenmerken zijn gebaseerd op een Europees onderzoek.  De i30 is herkenbaar op vlak van design. De grille vooraan laat zich in de Benelux onderscheiden van zijn andere Europese varianten. We krijgen een grille met een enkele chromelijn die wordt afgewerkt met een in de carrosserie gespoten bumper. De bumper wordt verder gekenmerkt door een nieuwe set koplampen en L-vormige LED verlichten langszij de mistlampen.'

Knap design, zuinig, sprankelende motor
Bij de eerste kennismaking merkten we een enorm knap design op met een verrassend goed afgewerkt interieur.  De tekenaars in Frankfurt, onder leiding van Thomas Bürkle, zeggen de nieuwe i30 getekend te hebben op basis van natuurelementen, knap.

En eerlijk gezegd, na een Kempense testrit met de i30 zijn we helemaal overtuigd.  De i30 gaat een groot deel van de markt blijven veroveren en een massa families dat goed gevoel geven.

Ook zaterdag 24 en zondag 25/3 van 10 tot 16u ben je welkom om de nieuwste Hyundai i30 bij Autobedrijf de Jong te ontdekken.  Geniet van de fenomenale opendeur-condities.

Tussen de zonnestralen door mag je er rekenen op gouden i30-bubbels.

Beelden en tekst Guy Verellen / Nnieuws AD