Waarschuwingsbericht

Automatic fallback to the cURL connection method kicked in to handle the request. Result code from the failing request: 504

U bent hier

Axelle Willems uit Klim-Op Grobbendonk wint pc-game wedstrijd

Grobbendonk
03.05.2013 - 14.15u
Door: Herman Gezelle

Naar aanleiding van de digitale week organiseerden de medewerkers van Het Computerke (het openbaar computerlokaal in Grobbendonk) een wedstrijd voor de klassen van de derde graad uit de scholen in Grobbendonk en Bouwel. De leerlingen mochten zelf een computergame ontwerpen. Het beste, leukste en meest complete spel maakte kans om de hoofdprijs in de wacht te slepen: een tablet voor de klas.

Axelle Willems (foto) uit Klim-Op Grobbendonk mag zich de gelukkige winnares noemen. Zij slaagde voortreffelijk in de opdracht. Ze ontwierp maar liefst 5 uitgebreide levels. Axelle: "Ik vond het eigenlijk heel gemakkelijk en vooral leuk om te doen."    In basisschool De Wijngaard was Toon Peeters één van de kanshebbers, zijn spel was ook heel goed gemaakt maar er kan maar 1 winnaar zijn.

 

 

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto