Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

AZ Turnhout start met consultaties in Hoogstraten

Inwoners van Hoogstraten en buurgemeenten kunnen voortaan in Hoogstraten op consultatie bij een medisch specialist van AZ Turnhout. In september opende het ziekenhuis al een nieuw dialysecentrum op zorgcampus Stede Akkers. Hier kunnen patiënten voortaan ook met andere klachten terecht bij een medisch specialist van het ziekenhuis.

Aan het dialysecentrum in Hoogstraten zijn een paar consultatieruimtes gekoppeld. Artsen van verschillende disciplines, zoals cardiologie, orthopedie en nefrologie, starten hier binnenkort met raadplegingen. Zo kunnen inwoners van en rond Hoogstraten voor bepaalde zaken dichtbij huis terecht bij een medisch specialist.

Cardiologie, orthopedie en nefrologie

De dienst cardiologie (hartziekten) is al aan het werk in Hoogstraten. Op maandag- en vrijdagvoormiddag kan je in Hoogstraten een afspraak maken bij cardioloog Philippe Nuyens.

In januari 2023 zal ook de dienst orthopedie in Hoogstraten starten en dit op woensdagvoormiddag. Patiënten met problemen aan de knie kunnen terecht bij dr. William Colyn. Ook dr. Anton Borgers zal in Hoogstraten consultatie houden, hij is gespecialiseerd in problemen met de hand en pols.

In het voorjaar van 2023 volgt de dienst nefrologie (nierziekten). Ook deze consultaties zullen doorgaan op woensdagvoormiddag.

Meer info: www.azturnhout.be/nieuws

 

Deel dit artikel