U bent hier

Back to the nineties fuif en Boerenkermis - Restaurantdag

Herentals
21.02.2019 - 10.14u
Door: Mark Jaspers

Op zaterdag 2 maart organiseert KLJ Noorderwijk een
Back to the nineties fuif, boerenkermis met restaurantdag

'Frisse pintjes, schitterende sfeer, vele vrienden én echte 90's muziek, dat zijn de ingrediënten van onze BACK TO THE 90'S-fuif', zegt Lies Vervoort KLJ.

'Na de fuif reppen we ons naar het parochiecentrum waar we ons boerenrestaurant openen om 11u30. Lekkere mosselen, curryworst, stoofvlees, koude schotels en vidé met of zonder friet, heerlijke rijstpap of ijsjes en natuurlijk ook verse Brusselse wafels! Dat wordt heerlijk smullen!

Alle KLJ'ers verwelkomen jullie graag in het parochiecentrum van Noorderwijk op zondag 3 maart tussen 11u30 en 18 uur! Oh ja, die dag verkopen wij ook de lootjes van onze tombola. De uitslag van onze tombola vindt u de volgende dag al op onze Facebookpagina en onze website en later ook nog in het Baviaantje! Waag je kans!!!!

Nieuw! Wij houden van al onze KLJ-vrienden en willen dat ze allemaal lang en gezond leven. Daarom stippelden we een wandel-fotozoektocht uit waaraan jong en oud kan deelnemen.

De tocht vertrekt en eindigt in ons boerenrestaurant in het parochiecentrum. Heb je het gevoel dat je net iets te veel gegeten hebt en dat een korte wandeling je wel deugd zou kunnen doen? Schrijf je dan op 3 maart in voor deze zoektocht in het parochiecentrum.

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto