U bent hier

Bake & Company wordt onderdeel van Intracto Group

Herentals | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
16.07.2020 - 09.06u
Door: Herman Gezelle

Met de overname van het Gentse Bake & Company versterkt Intracto Group uit Herentals zich met een ervaren strategisch team in digitale marketing en sales.

Voor Bake & Company ontstaat zo de mogelijkheid om hun expertise in diagnostics & strategische consultancy extra kracht bij te zetten door voortaan ook te rekenen op de succesvolle implementatie door het breed team van experts binnen Intracto Group.

Deze overname ondersteunt eens te meer de ambities van Intracto Group om leidend te zijn in de sector en te excelleren in de domeinen strategie, creatie, content, marketing en technologie.

Verantwoordelijkheid over strategie én uitvoering

Bake & Company staat met hun 12-koppig team van digitale strategen gekend voor hun resultaatgedreven strategisch advies, begeleiding & analyse.

Een strategie waarbij steeds de horizon ligt op duidelijke kpi's behalen voor klanten zoals BMW, Proximus, DPG Media, MediaMarkt en Samsonite.

Klaas Verbeken, oprichter & co-CEO Bake & Company: "onze keuze voor Intracto Group is ingegeven op basis van de noden van onze klanten.

De vraag kwam steeds meer om ons strategisch advies nog verder te helpen realiseren. Vanuit ons vakgebied kwamen we dan qua geïntegreerd werken en compleet aanbod vrij snel bij Intracto Group terecht.

In de toekomst willen we in eerste instantie blijven doen waar we goed in zijn: bedrijven en board rooms adviseren en richting geven bij hun roadmap in digitale maturiteit.

Tegelijkertijd willen we voortaan mee verantwoordelijkheid nemen over de uitvoering. Met de 900 experts van Intracto Group zijn we er van overtuigd dat we strategie straffer en tastbaarder dan ooit in praktijk kunnen brengen."

Kristof Bossuyt, co-CEO Bake & Company: "voor zowel ons team als voor onze klanten is dit uitstekend nieuws. Voortaan zijn we niet enkel architect, maar vormen we samen met Intracto Group een krachtig powerhouse dat bedrijven kan adviseren en ontzorgen in al hun vraagstukken."

Digitale vraagstukken van klanten omzetten in tastbare resultaten
Pieter Janssens, CEO Intracto Group: "Covid-19 heeft eens te meer duidelijk gemaakt wat voor een bedrijf de impact kan zijn van juiste beslissingen te nemen.

Bedrijven die vooruitziend zijn geweest met hun digitale strategie en bijbehorende acties, zijn meer dan ooit de winnaar gebleken.

Bake & Company staat gekend voor hun diepgaande digitale diagnostics, doordacht strategisch advies en voor de opvolging van die strategie. Samen willen nu nog een stap verder gaan en ze nog verder versterken met daarenboven onze kwaliteiten op het gebied van content, creatie, marketing en technologie."

Verdere uitbouw van Campus Gent

Het team van Bake & Company doet de Gentse campus van Intracto Group verder uitbreiden. Oprichters Klaas Verbeken en Kristof Bossuyt engageren zich binnen Intracto Group.

imageMeer nieuws

Voetbaluitslagen Kempen Neteland zaterdag

Kempen regio | Neteland 24.10.2021 - 22.58u reading time3min

3 Amateur B

“Bakens van Licht” - Troostplekken aan kerken en kapellen in Meerhout-Laakdal

Kempen regio | Laakdal regio | Neteland 23.10.2021 - 07.55u

Wedstrijden provinciaal voetbal Kempen Neteland

Wedstrijden provinciaal voetbal Kempen Neteland
Kempen regio | Neteland 22.10.2021 - 16.52u

Vanaf nu boekenruilkasten in 7 stations in provincie Antwerpen

Vanaf nu boekenruilkasten in 7 stations in provincie Antwerpen
Geel | Herentals | Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen 22.10.2021 - 15.15u

Infomarkt: veilig fietsen tussen Herentals en Turnhout via autoluwe fietsroute

Infomarkt: veilig fietsen tussen Herentals en Turnhout via autoluwe fietsroute
Herentals | Lille | Neteland | Turnhout regio 22.10.2021 - 08.05u

Nieuwe Ring voor Retie : plannen

Kempen regio | Vlaanderen 21.10.2021 - 22.39u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto