U bent hier

Bakkerij Van Heuckelom wacht grote werken niet af en sluit nu al de deuren

Olen
06.12.2018 - 11.00u
Door: Mark Jaspers

Begin volgende maand gaan de voorbereidende werken van start voor de heraanleg van de dorpskern in Olen-centrum. Er wordt eenrichtingsverkeer opgelegd van Herentals richting Herselt.

De grote werken zouden beginnen in maart. Maar bakkerij Van Heuckelom neemt de vlucht vooruit en sluit nu al de deuren.

Opmerkelijk: op de deur van bakkerij Van Heuckelom, op de hoek van Dorp met de Bulestraat, hangt sinds kort een papier waarop staat dat het filiaal na deze week (definitief?) de deuren sluit.

Voor heel wat klanten is dat een verrassing.

De bakkerij werd in november van vorig jaar, net als alle andere Van Heuckelom-bakkerijen, overgenomen door de groep Mariën Meesterbakkers uit Balen. In het kader van deze overname waren ook in Olen investeringen nodig, onder meer in een kleine oven en een nieuw kassasysteem.

Volgens onze informatie lag die extra inspanning in een filiaal dat door wegenwerken een bijzonder moeilijk jaar tegemoet gaat niet voor de hand en heeft dit mede geleid tot de beslissing om er (voorlopig?) de stekker uit te trekken.

Waarom de winkel in Olen dicht gaat, daarover wenste de directie van Mariën Meesterbakkers gisteren geen enkele uitleg te geven.

Bron GVA - 06/12/18 - dit artikel werd gereproduceerd met toestemming van de uitgever, alle rechten voorbehouden – Nnieuws  License2Publish.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto