U bent hier

Ballonnenfeest in WZC Vogelzang voor viering Armonea 35 jaar

Herentals | Vlaanderen
27.09.2014 - 16.01u
Door: Herman Gezelle

Zaterdagmiddag kwamen alle medewerkers, bewoners en familieleden van WZC Vogelzang aan Vogelzang in Herentals samen om  ieder een feestballon op de laten.  De 10 Armonea woonzorgcentra in de Antwerpse Kempen, waarvan Vogelzang deel uitmaakt, vierden samen 35 jaar ervaring in de ouderenzorg.

Omdat Vogelzang vorig week al hun jaarlijks feest had werden vandaag, in het kader van positief ouder worden, zo’n 250 balonnen opgelaten.   In de 30 andere Armonea woonzorgcentra van Vlaanderen werden samen duizenden geluksballonnen opgelaten.

Aan elke ballon hangt een kaartje. Daar kan de vinder op noteren wat hem of haar gelukkig maakt. Alle geluksverhalen worden op het einde van het jaar gebundeld in een geluksboek, dat elke resident en medewerker ter inspiratie cadeau zal krijgen.

Voor Armonea begon het 35 jaar geleden in de Kempen, toen drie broers en hun moeder (de familie Van den Brande) een woonzorgcentrum in Balen overnamen. Intussen is Armonea uitgegroeid tot een grote organisatie met 4.000 medewerkers en 6.500 senioren.   Johan Temmerman / Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto