De jonge rockers van Bandits sluiten het schooljaar in stijl af en dat doen ze exclusief op Your'in in Tongerlo. Eerder verschenen er berichten dat de populaire band ook op het podium in Mol zou staan, maar die blijken nu niet te kloppen.  Festivaldirecteur Geert Torfs bevestigt dat de vraag om Bandits ook op het Zilvermeer te plaatsen hen ook bereikt heeft. "We hebben echter een exclusiviteitsovereenkomst met betrekking tot hun optreden op Your'in, het is dus onmogelijk dat ze zonder onze toestemming ook hun opwachting maken in Mol". 
 
Torfs geeft aan dat er de afgelopen weken enkele gesprekken hebben plaatsgevonden met het management en het bookingskantoor van de band om tot een oplossing te komen. "We willen de jonge band alle kansen geven om hun publiek te bereiken en begrijpen dat ook Pennenzakkenrock hier bij hoort. We moeten echter vaststellen dat de organisatie in Mol hierover voortijdig, en tegen alle afspraken in, heeft gecommuniceerd."Vandaag staan Bandits dus nog steeds exclusief in Tongerlo, of ze ook nog op het Zilvermeer zullen staan, zal later moeten blijken. 
Yourin - Donderdag 27 juni, Sportacentrum Tongerlo 
Het festival start om 08u30. Groepstickets zijn nog steeds te koop aan 6 euro per kind. Individuele tickets kosten 13 euro. Er zijn ook combitickets met het busvervoer beschikbaar vanuit diverse steden en gemeenten.  Meer informatie : www.yourin.be