U bent hier

Bangelijk straffe affiche voor 25e Pennenzakkenrock

Kempen regio | Mol | Provincie Antwerpen
15.04.2019 - 09.11u
Door: Herman Gezelle

Het einde van het schooljaar komt al met rasse schreden dichterbij, wat betekent dat Pennenzakkenrock niet meer veraf is. Op donderdag 27 juni kunnen enthousiaste leerlingen en leerkrachten volledig uit de bol gaan tijdens de 25e feesteditie van het festival.

Met getalenteerde artiesten op het hoofdpodium, een evenwaardig dj-podium en meer dan 50 randanimaties belooft het weer een topdag te worden. Bovendien trommelt Pennenzakkenrock samen met Urbanus echte vuilnishelden op om het festivalterrein proper te houden om zo een steentje bij te dragen voor een beter milieu.

Het hoofdpodium ontvangt bekende toppers zoals de KetnetBand en de cast van #LikeMe. Beleef samen met Caro, Vince, Camille, Yemi en Kyona een wervelende show boordevol dans en natuurlijk jouw favoriete hits.

Deze feesteditie mag er eens extra hard uit de bol gegaan worden. Er komt maar liefst een 2e dj-podium bij op het strand. Begin die dansbenen maar al te trainen want Regi en DJ FRANK zijn opnieuw van de partij. Natuurlijk is de affiche nog lang niet af, dit is slechts het begin van een line-up om u tegen te zeggen.

Echte vuilnishelden worden beloond

De organisatie van Pennenzakkenrock probeert elk jaar opnieuw zijn steentje bij te dragen voor een beter milieu. Iedere editie sensibiliseert Pennenzakkenrock de leerkrachten én leerlingen rond afvalpreventie en –sortering in de aanloop naar het festival. Op de dag van het festival zelf worden alle bezoekers aangezet om o.a. met het openbaar vervoer te komen, correct te sorteren en het festivalterrein proper te houden.

Dit jaar kon de organisatie van Pennenzakkenrock een straffe vertegenwoordiger strikken: Urbanus.

Leerkrachten en leerlingen kunnen zich omtoveren tot echte vuilnishelden op het festivalterrein en misschien krijgen ze er nog een leuke verrassing voor in de plaats. Meer info op www.pennenzakkenrock.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto