Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bar 4 Nature voor 5 jaar op de Keiheuvel : "Bierbrouwers die de natuur willen verbeteren"

Bar 4 Nature

Gemeente Balen heeft de concessie van de pop-up locatie aan de het recreatiedomein De Keiheuvel toegewezen aan Beer 4 Nature.  'De mannen die bier brouwen en met de winst de natuur in Vlaanderen verbeteren.  

Dit is geen onverwacht nieuws want na een succesvolle editie van Bar 4 Nature in 2022 hebben Pieter, Jeroen en Kevin er voor de volgende 5 jaar heel veel zin in.

Wat mag je verwachten?

Opening op 1 april, het begin van de Paasvakantie. “We willen meer open zijn zodat de bezoekers van de Keiheuvel meer mogelijkheden hebben om iets te drinken", zegt Pieter.   "We zijn een uurtje vroeger open zodat de ouders die vroeg wakker zijn en al in de Keiheuvel komen spelen met de kinderen kunnen genieten van een lekker tasje koffie of thee.

Er komen meer zitplaatsen en betere kwaliteit van de meubels.  Leuke picknicktafels en grotere tafels zodat grotere groepen makkelijker kunnen samenzitten.  De look ’n feel is gebasseerd op de zomerbar van vorig jaar maar wordt beter en mooier afgewerkt.  We willen ook meer groen op en naast het terras creëren.  Vernieuwde foodcatering met lekkere hapjes en verse producten.

Daarnaast willen we een duurzame zomerbar zijn wat zich vertaalt naar lokale en eerlijke producten, afvalminimalisatie en recyclage, dit om onze ecologische voetafdruk van de zomerbar zo klein mogelijk te houden.  Zo werken we bijvoorbeeld niet met wegwerpborden maar voorzien we degelijke borden, kommetjes en schoteltjes.'

Ook dit jaar kan je gratis Cornhole komen spelen bij Bar 4 Nature. Maar we organiseren ook een  Cornhole tornooi met een mooie prijs voor de winnaars."

Bar 4 Nature

Bar 4 Nature

Bar 4 Nature

Bar 4 Nature

17de Esc. Licht Vliegwezenlaan 14, Balen, België

Bar 4 Nature

Deel dit artikel