U bent hier

Barcelona wint verdiend Champions League vs Juventus : 1-3

Internationaal
06.06.2015 - 23.11u
Door: Herman Gezelle

Barcelona heeft zijn favorietenrol waargemaakt in de finale van de Champions League. In het Olympisch Stadion van Berlijn versloeg Barça Juventus met 3-1.

Sleutelmoment: Na de gelijkmaker speelde Juventus een kwartier op een wolk, maar Suarez doorprikte de Italiaanse droom in de 68e minuut met een intikker.

Man van de match: Andres Iniesta zorgde voor de eerste assist en toonde zich een waardige opvolger van Xavi als leider op het middenveld.

Statistiek: Barcelona is de eerste ploeg die er twee keer in slaagt de treble te winnen. (vrt) Foto FC Barcelona/ N.

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto