Met ingang van vandaag is Bart Herroelen de nieuwe algemeen directeur bij Vanhout NV, de algemeen aannemer klasse 8 bij Groep Vanhout uit Geel.

Uitdagingen

De ambities bij Vanhout zijn hoog. Na twee moeilijke coronajaren wordt de sector vandaag enorm uitgedaagd door de enorme prijsstijgingen van energie en materialen.

Toch kijkt Vanhout vol vertrouwen naar de toekomst. Vanaf 1 april wordt het directieteam van de aannemer versterkt met Bart Herroelen als algemeen directeur.

"Met de komst van Bart Herroelen wordt het directieteam aangevuld met een sterke figuur in de aannemerswereld. Met zijn kennis en ervaring zal Bart verder inzetten op de Operational Excellence van onze aannemersactiviteiten.

De focus van Vanhout ligt meer dan ooit op Engineering & Build-projecten waar we dankzij onze bouwteamsamenwerking onze klanten kunnen ontzorgen", zegt Bert Lenaerts, gedelegeerd bestuurder Groep Vanhout.

Bart Herroelen is burgerlijk bouwkundig Ingenieur en komt van BAM Interbuild waar hij actief was als Operations Director.

Bart zal in nauwe samenwerking met operationeel directeur Greet Geens en de projectdirectie de aannemersactiviteiten van Vanhout aansturen. Zo bouwt Vanhout onder meer het nieuwe kantoorgebouw van het WTCB in Zaventem, de residentiële landmark 'Louise Marie' op de Singel in Antwerpen en de Velodroom in Heusden-Zolder.

"Het is een eer om de rol van algemeen directeur bij Vanhout op te nemen, een heel mooi stabiel en betrouwbaar bedrijf met een gezonde bedrijfscultuur. Ik kijk ernaar uit om toe te treden tot de Vanhout-familie, en om samen met het hele team de vele mooie projecten te realiseren voor onze klanten in een steeds complexer wordende omgeving", vertelt Bart Herroelen.

Op de foto : Bart Herroelen (midden) geflankeerd door Ronny Eijckmans (links) en Bert Lenaerts (rechts), beiden CEO bij Groep Vanhout).