U bent hier

Bart Michiels : 'DJ Yolotanker en TWERK organiseren lockdownfeestje '

Herentals | Kempen regio | Neteland
18.03.2021 - 12.01u
Door: Lex Verellen

Op zaterdagavond 3 april om 21u organiseert vzw TWERK een volledig legaal lockdownfeestje.

De week voor Pasen is het De Week van het Goede Doel, en als ultieme headliner en afsluiter treedt DJ YOLOTANKER -de beste DJ van België- aan met een stomende DJ-set met vette chocolade- en paasbeats, ten voordele van TWERK en zijn medewerkers met autisme.

Die set wordt live gestreamd op WWW.CHOCOTANKER.BE, en iedereen is – virtueel dan toch – van harte welkom.

"We zitten met TWERK opnieuw in een razend drukke periode," vertelt communicatiecoördinator Bart Michiels.

"Elk jaar is het voor onze medewerkers een hele klus om alle paasbestellingen perfect at te werken en verzonden te krijgen, en dit jaar tekenen we recordcijfers op.

Na zo'n drukke periodes houden we meeszal een bescheiden personeelsfeestje, maar door corona is dat nu niet vanzelfsprekend.

Maar DJ YOLOTANKER komt ons ter hulp, via een online DJ-set op stille zaterdag om 21.00 uur. Hij draait dan in het Herentals Café-Sportlokaal Den Druyts ten dans.

Voor een lege zaal, weliswaar, maar iedereen die dat wil kan thuis volgen. Om wat extra fondsen in te zamelen, krijgt iedereen de kans om een vrije gift te doen. Maar we brengen ook een limited edition YOLOcolade en speciale gadgets uit, die dan ook online besteld kunnen worden."

Dat project past mooi binnen De Week van het Goede Doel, een nieuw fundraisinginitiatief van Give a Day.

Give A Day-directeur Bart Wolput is ook enthousiast: "Van 29 maart tot 3 april lopen er meer dan 90 online workshops, lezingen en concerten ten voordele van allerhande goede doelen.

We vinden het geweldig dat TWERK en superster DJ YOLOTANKER die feestweek kunnen afsluiten met een verantwoord lockdownfeestje."

Nog enthousiaster is DJ YOLOTANKER zelf: "Tijdens de coronacrisis heb ik meer met mijn duimen dan plaatjes gedraaid. Ik was op zoek naar andere projecten en overwoog een eigen YOLOTANKER-frituursnacklijn. Ik was net bezig met het op punt stellen van mijn eigen YOLOcervela toen ik een telefoontje kreeg van TWERK.

Nu krijg ik mijn eigen chocoladelijn, en dat vind ik wel gepast voor iemand met mijn status.

Het wordt alvast een fantastische all-round party, vol chocolademuziek én chocoladeproducten. En dat nog wel op de vooravond van Pasen? Zo zou Jezus het zelf gewild hebben, denk ik."

Alles is te volgen via WWW.CHOCOTANKER.BE, een website die volledig door TWERK-medewerkers werd opgezet. Daar kan iedereen op voorhand al een gift doen, en een uitnodiging krijgen voor de DJ-set. Maar ook de avond zelf kan je daar het feestje live meemaken. En een gift doen. Of YOLOcolade kopen, natuurlijk.'

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto