Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bart Michiels : 'Personeel WZC Sint-Anna en Zorgkundige van het Jaar Dorien verdiend in de bloemetjes"

Sint-Anna hulde

WZC Sint-Anna en lokaal bestuur Herentals huldigden vanavond Dorien Delefortrie die onlangs verkozen werd tot Zorgkundige van het Jaar.  Ook alle afdelingen van het kwaliteitsvolle woonzorgcentrum kregen een pluim.  

Op de jaarlijkse verkiezing van "Nurse of the Year", werd Dorien  begin februari verkozen tot Zorgkundige van het Jaar. Meer dan 100.000 collega's, patiënten en familieleden over heel Vlaanderen brachten een stem uit voor de zorgprijzen. Dorien (32) uit Wechelderzande werkt met bewoners met dementie en doet haar werk met veel passie, maar toch had ze deze erkenning niet zien aankomen.

Bart Michiels (CD&V), schepen voor welzijn, zorg en gezondheid : "Het stadsbestuur en de directie van het woonzorgcentrum zijn ontzettend dankbaar voor de continue inzet van al het personeel en het is fijn als daar ook extra erkenning voor gegeven wordt.  Zorgverleners zijn één voor één helden. Dat hebben ze de afgelopen jaren meer dan ooit bewezen.  Dank Dorien en allen! 

Woonzorgcentrum Sint-Anna is immers een fijne werkplek die altijd op zoek is naar nieuwe collega’s."

Dorien : "Ik werk hier héél graag

Een dankbare Dorien : "Ik werk hier héél graag.  Er is in WZC St.-Anna een optimale werksfeer en onze bewoners verdienen 24/24 de allerbeste zorgen.  Iedere dag weer.  We krijgen daarom ook veel waardering.  Daar doe je het voor : onze mensen!" 

Op de foto boven vlnr :  Schepen Bart Michiels (CD&V) zette Dorien Delefortrie (rode trui)  in de bloemetjes, terwijl kwaliteitscoördinator Hilde Braet de Merci-chocolade voor de andere teamleden van Sint-Anna klaar houdt om uit te delen en te laten genieten / foto BM/NNieuws.

WZC Sint-Anna en zorgkundige van het jaar Dorien verdiend in de bloemetjes

'WZC Sint-Anna en zorgkundige van het jaar Dorien verdiend in de bloemetjes

Dorien : "Ik werk hier héél graag"

Dorien : "Ik werk hier héél graag"

WZC Sint-Anna en lokaal bestuur Herentals huldigde vanavond Dorien Delefortrie die onlangs verkozen werd tot zorgkundige van het jaar, en voor alle afdelingen van het woonzorgcentrum.

WZC Sint-Anna en lokaal bestuur Herentals huldigde vanavond Dorien Delefortrie die onlangs verkozen werd tot zorgkundige van het jaar, en voor alle afdelingen van het woonzorgcentrum.

Vorselaarsebaan 1, Herentals, België

Sint-Anna hulde

Deel dit artikel