De Heren A ontvingen met Kontich de nummer 2 in de stand. 'Kontich begon het best en werkte aan een zeer hoog percentage af, zowel van halve afstand als vanop de vrijworplijn.

Bij Herentals was het in het begin zoeken naar het juiste ritme, tegen het eind van het kwart konden we de schade beperken tot 15-21.

In Kwart 2 dan een sterk HBBC, de defense stond zeer goed en het tempo werd verhoogd, 18-11 dit kwart en 1 puntje bonus bij de rust voor Herentals.

Kwart 3 was gelijk opgaand, beide ploegen konden op voorsprong komen maar deze bleef steeds beperkt tot maximum 5 punten, 22-22 dit kwart en alles was nog te spelen in kwart 4.

Hierin kwam Herentals jammer genoeg niet meer in zijn ritme in offense. Defensief bleef het een goede job doen maar uiteindelijk was het een sterk spelende nr 9 van Kontich die de wedstrijd besliste, 68 - 73 nederlaag maar een sterke prestatie tegen een topploeg uit de reeks.'

Q1: 15-21
Q2: 18-11 (33-32)
Q3: 22-22 (55-54)
Q4: 13-19 (68-73)