De Heren A begonnen het jaar en de terugronde tegen turnhout. Vanaf het begin liet HBBC zien dat het de betere ploeg was. Een strakke defense en een hoog percentage in offense zorgde voor een 27 - 9 uitslag na kwart 1.

Ook in het 2e kwart was HBBC de betere ploeg en bij de rust stond er al een 45 - 19 op het bord.

Vanaf de 2e helft werd het een andere wedstrijd, mede dankzij de wel heel stugge Limburgse refs. Het tempo verdween volledig en elke aanval eindigde jammer genoeg voor spelers en fans op de vrijworplijn (50 fouten in totaal gefloten!!).

Kwart 4 van deze 2 uur durende wedstrijd was dan ook een maat voor niets. Uiteindelijk wint HBBC vlot met 20 punten verschil. We hopen dat deze winst de trend zet voor 2020.