In hartje Antwerpen ging HBBC op zoek naar de eerste uitoverwinning van 2020. Herentals moest even wakker worden en al snel liep Olicsa uit tot 10-2. Gelukkig werd HBBC toch snel wakker en tegen het eind van het kwart was de stand hersteld, mede door sterke invallers langs de Herentalse kant, 15-19 na kwart 1.

Zelfde beeld in 2e kwart, HBBC stak een tand bij in defense en in offense verhoogde het het tempo, 28-39 bij de rust. In de 2e helft zagen we nogmaals een hele sterke Herentalse defense, in aanval vergat HBBC wel om zichzelf te belonen, bijvoorbeeld vanop de vrijworplijn kon het zeker beter.

Begin 4e kwart kwam uiteindelijk de veilige 20 puntenkloof op het bord en kon Herentals rustig de wedstrijd uitspelen om met 48-64 te winnen.

Q1: 15-19
Q2: 13-20 (28-39)
Q3: 13-14 (41-53)
Q4: 7-11 (48-64)