'Na de topper tegen de 1e van de rangschikking vorige week stond nu de laatste uit de reeks op het programma. In kwart 1 was het alles behalve duidelijk welke ploeg nu laatste stond en welke eerste', zegt Raf Michiels HBBC.

'HBBC begon slaperig aan de partij en maakte de ene defensieve fout na de andere, 23-19 achter na kwart 1. In het 2e kwart dan toch iets meer tempo maar we geraakten nog steeds niet in ons spel.

De 2e helft werd gelukkig gekenmerkt door (iets meer) goede momenten in aanval, in verdediging lieten we echter bijna alle rebounds aan Putte. Het was uiteindelijk wachten tot laat in het 4e kwart voordat er een kloof van 10 punten was.

Een non-match van HBBC dat duidelijk nog op zoek is naar het beste spel, laten we enkel de overwinning onthouden vandaag.'

Kwart 1: 23-19
Kwart 2: 17-23 (rust: 40-42)
Kwart 3: 17-18 (57-60)
Kwart 4: 13-20 (einde: 70-80).