De Heren A maakten de zondagse verplaatsing naar de expohal om Willibies te bekampen. Het eerste kwart begon goed met goede defense en snelle scores in offense, een logische 14-25 was dan ook het gevolg.

In het 2e kwart begonnen we zwak en gooiden we de ene na de andere pas buiten en liet HBBC de ene na de anderen aanvallende rebound aan Willibies. 5 punten voorsprong hielden we nog over.

De 2e helft begonnen we terug sterk, met veel steals en snelle baskets, zo bouwden we terug een verdiende voorsprong op. Het 4e kwart was offensief sterk maar in defense werd er vaak te laat gereageerd waardoor Willibies maar liefst 27 punten kon laten noteren, al goed konden we hier zelf 22 punten tegenover zetten.

Al bij al een verdiende overwinning ondanks veel balverliezen. Volgende opdracht is terug in het eigen KTA tegen Zoersel.

Q1: 14-25
Q2: 19-13 (33-38)
Q3: 13-22 (46-60)
Q4: 27-22 (73-82)