Nu zaterdag organiseren de vrienden van de JP Dierckx een reuze BBQ-benefiet in café 't Saske voor een scootmobiel voor de sympathieke Jean-Pierre.

'JP' Dierckx uit Herentals lag vorig jaar meer dan 6 maanden in het ziekenhuis Oost-Limburg ZOL (Genk) door een bacterie in zijn been. De JP heeft nu een scootmobiel nodig om zich te kunnen verplaatsen.

Het leven van de 'JP' nam 24 jaar geleden een zeer ongelukkige wending. Op weg naar zijn werk in Mol reed een auto frontaal op hem in. "Ik ben toen nog uitgestapt om die bestuurder te helpen", herinnert hij zich. "Ik belandde in coma en en was vertrokken voor een lijdensweg die me zowat in alle ziekenhuizen van België bracht.  49 operaties heb ik achter de rug.

Mijn 2 benen zitten vol titanium. In mijn rechtse been steekt een een pin van onder tot boven. Nochtans ben ik maar voor vijf procent invalide verklaard, wat zware financiële gevolgen heeft voor mij. Op 15 augustus vorig jaar kwamen m'n vrienden van 't Saske me met een volle bus bezoeken in het AZ Oost-Limburg ZOL (Genk).  Dat was een superverrassing". (foto's)

Reuze BBQ-benefiet voor de JP nu zaterdag 17/3 in 't Saske

Organisator De Mil van 't Saske : '2 stukken vlees inclusief groentenbar en broodjes voor €10... waar kan je dit nog krijgen?  't Is voor de JP.  Dus allen hierheen.  Rond 20.30u treedt crooner Hanz Duval op. En vanaf 22u live-concert van de super-rockcoverband 'Little Finger'.

Reserveren Mill.wuyts@gmail.com of via chatbericht facebook De Mil. Iedereen welkom!'  Foto's NNieuws / fb JP.