U bent hier

Be Inspired to inspire Groep Van Eyck 25 oktober @Link 21

Herentals | Kempen regio
03.10.2018 - 16.39u
Door: Lex Verellen

Op 25 oktober lanceert Groep van Eyck een uniek concept voor bedrijven die op zoek zijn naar unieke locaties met meerdere incentive mogelijkheden : "Be inspired to inspire".

Groep Van Eyck is al meer dan 40 jaar actief in horeca en catering en speelt graag in op al je wensen en verwachtingen aangaande uw volgende vergadering, seminarie, teambuilding, feest & event?

'Tijdens die dag stellen onze hoog gekwalificeerde restaurants zich voor en laten ze je inspireren', zegt chef-kok Cédric Goris.

'Verkies je, voor je volgende activiteit, een landelijke omgeving zoals Den Eyck of E10 hoeve of wens je liever een privé-feest met uitstekend zicht op het 8 meter hoge terras van Link 21 ?

Dit zijn maar een paar van de mogelijkheden die zullen voorgesteld worden.
Interesse ? Kom op 25 oktober naar Link 21, te Herentals, waar wij je laten kennismaken met niet 1 maar 6 creatieve, culinaire en inspirerende bedrijven.

Tijdens de 2 sessies die er zullen plaatsvinden (om 14u30 en om 16u30) word je zonder twijfel geprikkeld door de vele mogelijkheden. We kunnen je nu al vertellen dat onze mystery guest niet minder dan Comedy Club 123 is en dat de lekkere moctails van SIPS zonder fout de kers op de taart zullen zijn.'

Aansluitend aan de voorstelling is er een netwerkmoment.

Inschrijven kan via www.groepvaneyck.be/inspiration of via mail:
inspired@groepvaneyck.be 

Gelieve steeds de namen van u en uw collega's door te geven samen met uw keuze van sessie. (pp)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto