U bent hier

'Bedankt Kastelse helden'

Kasterlee
03.06.2020 - 19.35u
Door: Mark Jaspers

Sinds vandaag hangt aan het gemeentehuis in Kasterlee, sociaal huis in Lichtaart en het Erfgoedhuis in Tielen een spandoek. Met hierop een bijzondere boodschap voor alle burgers van Kasterlee.

'We zeggen BEDANKT aan al onze inwoners,' vertelt burgemeester Ward Kennes (CD&V). 'De voorbije maanden waren omwille van de coronacrisis voor de Kasterleenaren intens, moeilijk, leerrijk,... maar ook bijzonder hartverwarmend.

Er ontstonden spontane, verbindende, kleine en grote acties die de samenhorigheid in onze gemeente duidelijk maakten. En daarvoor willen we al onze inwoners bedanken.' besluit de burgemeester. Door de regels na te leven, hebben mensen echt zorg gedragen voor elkaar.

Naast deze spandoeken zet het gemeentelijk informatieblad, dat deze week bij de inwoners in de bus valt, ook enkele Kastelse helden in de kijker.

Zo zijn er tien getuigenissen te lezen van inwoners over hoe ze deze coronaperiode hebben beleefd, elk vanuit hun eigen invalshoek. In het midden van het infoblad zit een affiche. Het gemeentebestuur van Kasterlee roept om om deze affiche thuis uit te hangen en zo al de Kastelse helden mee te bedanken.

Foto: Enkele leden van het college van burgemeester en schepenen (vlnr. Guy Van de Perre, Sumati Adriaensen, Gert Storms) hangen de spandoek aan het Erfgoedhuis in Tielen op/ N.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto