Zondagavond kreeg SKS Herentals in het kader van de Beker van Antwerpen Noordstar de buren uit Noorderwijk  op bezoek.
'De elftallen startten gretig. De eerste kansen waren voor de thuisploeg. De bezoekende doelman moest een paar keer gepast tussenkomen.
Op het halfuur knalde Christof Van Den Brande de 1-0 binnen.  Ook de ruststand.

De tweede helft was een ander spelbeeld waarin Noordstar de betere ploeg was.  De lokale goalie Jens Maes moest enkele reddingen uit z'n handschoenen toveren.  In minuut 60 ging de bal op de stip na een fout op de spits van
Noordstar,  1-1. De wedstrijd ging heen en weer met in minuut 80 toch de 2-1 langs Lander Peinen.
Noordstar drong nog aan voor een gelijkmaker, maar het bleef 2-1. Feestje in de kantine aan de Olympiadelaan.'  Foto G. Van Nueten/SKS/NNieuws.