Op 23 juni om 14 uur spelen onze Rode Duivels tegen Tunesië. Zin om te kijken op groot scherm? In onze gemeente kan dat op maar liefst zes plaatsen. Naast theaterzaal Ootello, Café 't Gezelschap, sportcafé De Finale, café La Cuenta en het lokaal dienstencentrum in Ten Hove zet ook KFC Ezaart het grote scherm klaar.

Supporter mee en ga samen voor 'Een duivels WK in #MooiMol'.

Naast een groot scherm geniet je in Theaterzaal Ootello, Café 't Gezelschap, sportcafé De Finale, café La Cuenta, het lokaal dienstencentrum in Ten Hove en KFC Ezaart van zomerse cocktails, lekker eten, frisse drankjes,... allemaal ondergedompeld in een Duivels sfeertje! Op www.gemeentemol.be/WKvoetbal ontdek je in detail welke extra's je krijgt als je op een van deze plaatsen supportert voor onze voetbalhelden.

Een duivels WK in #MooiMol

Voetbal is een volksfeest. We zijn er dan ook van overtuigd dat talrijke verenigingen, organisaties, handelszaken en cafés in onze gemeente toffe initiatieven organiseren om samen met clubgenoten, vrienden, families, buren,... te supporteren voor onze Rode Duivels. Met de campagne 'Een duivels WK in #MooiMol' zetten we de individuele initiatieven in de kijker. De enige voorwaarde om te profiteren van deze gratis promotie is dat alle geïnteresseerden en supporters, al dan niet betalend, welkom zijn.

Meld jouw initiatief aan

Via het e-formulier 'www.gemeentemol.be > e-loket > activiteit melden' laat je weten wat je organiseert tijdens het WK. Het gemeentebestuur bundelt alle initiatieven en maakt deze met een mooie campagne kenbaar aan alle geïnteresseerden.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 07 11, communicatie@gemeentemol.be