U bent hier

Beleef de verhalen van MPI Oosterlo tijdens Dag van de Zorg

Geel | Neteland
01.03.2017 - 00.34u
Door: Lex Verellen

Zondag 19 maart 2017 vindt de 6de editie plaats van Dag van de Zorg met als thema 'Samen Zorgkrachtig'. Ook MPI Oosterlo heet je dan van harte welkom. Je krijgt een unieke blik achter de schermen en je wordt meegenomen in een bundel van verhalen van cliënten en medewerkers.

Stap mee in de wereld van MPI Oosterlo en luister naar de mooiste verhalen die speciaal voor Dag van de Zorg in een aantrekkelijk jasje gestoken worden. Kom langs en nestel je op het verhalentapijt. Laat je meevoeren door de 'performers', bewonder de vele kunstwerken en luister mee naar 'multi-sensory storytelling', een vertelwijze waarbij alles uit de kast gehaald wordt om het verhaal letterlijk te beleven. Je kan ook deelnemen aan verschillende workshops. Zo kan je onder meer stripverhalen tekenen samen met cliënten en nemen pedagogen je mee in het opvoedingsmodel 'Nieuwe Autoriteit'. Verschillende woningen binnen de volwassenwerking worden opengesteld.

De cliënten tonen je graag zelf hun leefwereld. Het wordt een leerrijke en gezellige dag voor gans de familie.
MPI Oosterlo vzw gaat samen met kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking een eind op weg in het verhaal van hun leven. 'Er zijn zoveel gezichten en verhalen als er cliënten zijn. We staan voor vernieuwing en hechten veel belang aan zelfbepaling en inclusie. Kwaliteit van leven, daar gaan we voor, samen met een grote groep betrokken medewerkers en vrijwilligers', vertelt An Bellemans, Directeur Zorg van MPI Oosterlo. Ontdek het zelf tijdens Dag van de Zorg.

Meer informatie vind je op de website van Dag van de Zorg: www.dagvandezorg.be. Op deze website vind je op de pagina van MPI Oosterlo vzw ook de uren van de verschillende workshops.
Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto