U bent hier

Beleef water in Hidrodoe: de ideale daguitstap!

Herentals | Neteland
26.07.2017 - 18.55u
Door: Mark Jaspers

Zomer in Hidrodoe!  Leer al spelende alles over water.

Klein of groot ? In Hidrodoe valt voor iedereen vanalles te beleven. En je wordt er nog slimmer van ook! Waterplezier binnen en buiten, een indoorrivier op kinderformaat, een gigantische paraplu gemaakt van water - super verfrissend - een coole 4D-film en nog 120 andere leuke waterdingen om te doen. Kom zelf experimenteren en ontdek hoe fantastisch water is.

Meer en meer mensen ontdekken dit unieke science center in Herentals. Regen of zon, in juli werden alle bezoekersrecords gebroken sinds de opening in 2003.
Nieuw deze zomer!

Deze zomervakantie komt het populaire zeepbellencircus terug. We tonen je wat je allemaal kan met zeepbellen. En je mag het ook zelf proberen!

Nieuw: de 3D-film Little Dolphin. Een kleine dolfijn verdwaalt in de oceaan. Vindt hij zijn moeder terug? Laat je onderdompelen in een unieke onderwaterwereld: de vissen zwemmen rond je hoofd. Maar pas op voor de grote witte haai!

Uitblazen doe je in het Watercafé. Naast het terras vind je de nieuwe speelboot waar de jongsten kunnen ravotten terwijl je geniet van een hapje en een drankje. Ideaal voor een leuke familie-uitstap.

Wist je dat Hidrodoe in 2017 tot beste familievriendelijk product van Vlaanderen is uitgeroepen? Nog een reden om langs te komen.

In juli en augustus is Hidrodoe alle dagen geopend van 9.30 uur tot 17.00 uur.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto